België

Samen staan we sterk

België

Dutch

Beste vrienden, 

 

We hopen dat het goed gaat met u, uw familie en uw dierbaren.

 

De coronapandemie (COVID-19) treft ons allemaal, overal ter wereld: in ons privéleven, op het werk, als mens en als burger. Gezondheidszorg, veiligheid en het waarborgen van de beschikbaarheid van voedsel zijn van het allergrootste belang, en wij spreken onze waardering uit voor de inspanningen van iedereen die zich onvermoeibaar inzet om mensen over de hele wereld te beschermen en te voeden. Boeren op alle continenten staan vooraan om de wereld te voorzien van veilige en voedzame producten. Het BASF-team is er trots op samen te werken met hen, en met partners en collega's in de hele agrarische sector die dit mogelijk maken. Laten we dankbaar zijn voor de landbouw en erkennen hoe belangrijk de landbouw is voor ons welzijn.

 

Voor alle boeren en iedereen die is betrokken bij het waarborgen van een stabiele voedselvoorziening: heel erg bedankt! Wij staan klaar om u te ondersteunen.

 

Overal ter wereld zijn medewerkers van BASF Vegetable Seeds hard aan het werk om u te blijven voorzien van de zaden en diensten die u nodig hebt. Wij zijn er absoluut van overtuigd dat hoe meer de pandemie ons dwingt om afstand van elkaar te bewaren, hoe meer we ons verbonden zullen voelen door wederzijds begrip, door elkaar te steunen en door solidair te zijn.

 

Samen staan we sterk.

Wie we zijn


Uw wereldwijde partner in oplossingen voor aantrekkelijke en duurzame gezonde voeding.

Onder het merk Nunhems biedt BASF meer dan groentezaden. Wij bieden samenwerking en klantgerichte oplossingen voor de hele groenteketen – telers, de verwerkende industrie, plantenkwekers, dealers, handelaren, retailers en de food service-sector – afgestemd op consumentenbehoeften en -trends. 

Ontdek onze rassen

Wij begrijpen dat consumenten kiezen voor producten met de beste smaak en voedingswaarde, afkomstig van een bron die verantwoord omgaat met mensen en de planeet. De wereld verandert voortdurend. Daarom beschouwen we iedere dag als een nieuwe kans om voort te bouwen op bestaande praktijken, terwijl we tegelijkertijd altijd op zoek zijn naar nieuwe manieren om te voorzien in verantwoord geproduceerde groenten, van zaaizaad tot maaltijd. 

Oplossingen door samenwerking 

Als internationaal bedrijf weten we dat iedere markt uniek is en behoefte heeft aan rassen die passen bij het klimaat, de groeiomstandigheden en culturele voorkeuren van die markt.

Onze internationale aanwezigheid heeft ons geholpen bij het ontwikkelen van een omvangrijk expertisenetwerk dat we inzetten voor onze veredeling en innovatie, maar ook om klanten te helpen bij bestaande of toekomstige uitdagingen en behoeften. 

919777602

Vestigingen en contactpersonen

Wilt u met iemand spreken over een oplossing, hebt u advies nodig over een gewas of wilt u in contact komen met een van onze vestigingen?

469843461

De voordelen van samenwerken met ons

De groenteketen levert ons belangrijke inzichten en kennis op. Op basis van de behoeften en terugkoppeling vanuit de groenteketen bieden we deskundig advies en kennis, betrouwbare rassen, winstgevende concepten en duurzame oplossingen.

Gemüseproduktion in Ortosole, Italien / Vegetables production in Ortosole, Italy

Innoveer samen met ons

Wij worden enthousiast van samenwerkingsmogelijkheden die ons en anderen helpen bij het ontwikkelen van nieuwe methoden en opties voor de duurzame veredeling van planten.

Kom bij ons werken

Met meer dan 2.000 medewerkers over de hele wereld biedt ons bedrijf vele mogelijkheden!

Volg ons

Leer ons beter kennen, volg onze laatste updates, blijf op de hoogte van onze samenwerkingen voor innovatie en nog veel meer!