nunhems-logo.png
België

Dutch

Wie we zijn


Uw wereldwijde partner in oplossingen voor aantrekkelijke en duurzame gezonde voeding.

Onder het merk Nunhems biedt BASF meer dan groentezaden. Wij bieden samenwerking en klantgerichte oplossingen voor de hele groenteketen – telers, de verwerkende industrie, plantenkwekers, dealers, handelaren, retailers en de food service-sector – afgestemd op consumentenbehoeften en -trends. 

LTL_NL_Multileaf_Mixed_Salad_crop.jpg

Ontdek onze rassen

Wij begrijpen dat consumenten kiezen voor producten met de beste smaak en voedingswaarde, afkomstig van een bron die verantwoord omgaat met mensen en de planeet. De wereld verandert voortdurend. Daarom beschouwen we iedere dag als een nieuwe kans om voort te bouwen op bestaande praktijken, terwijl we tegelijkertijd altijd op zoek zijn naar nieuwe manieren om te voorzien in verantwoord geproduceerde groenten, van zaaizaad tot maaltijd. 
KISI_CAMPAIN_Modelos-04.jpg

Oplossingen door samenwerking 

Als internationaal bedrijf weten we dat iedere markt uniek is en behoefte heeft aan rassen die passen bij het klimaat, de groeiomstandigheden en culturele voorkeuren van die markt.

Onze internationale aanwezigheid heeft ons geholpen bij het ontwikkelen van een omvangrijk expertisenetwerk dat we inzetten voor onze veredeling en innovatie, maar ook om klanten te helpen bij bestaande of toekomstige uitdagingen en behoeften. 

919777602

Vestigingen en contactpersonen

Wilt u met iemand spreken over een oplossing, hebt u advies nodig over een gewas of wilt u in contact komen met een van onze vestigingen?
469843461

De voordelen van samenwerken met ons

De groenteketen levert ons belangrijke inzichten en kennis op. Op basis van de behoeften en terugkoppeling vanuit de groenteketen bieden we deskundig advies en kennis, betrouwbare rassen, winstgevende concepten en duurzame oplossingen.